“Mensen zien groeien in al hun mogelijkheden en dit samen mogen ontdekken, is het mooiste wat ik ken.”

Lindsay Vermeersch

Kinesitherapeut, Psychotherapie

Over Lindsay

In 1998 ben ik afgestudeerd als kinesist. Ik heb altijd een extra interesse gehad in neurologie / psychologie. Op de Paaz afdeling van het Az Sint-Jan heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan. De ervaring die ik in deze jaren opbouwde gebruik ik nog elke dag. En in 2007, na de geboorte van mijn jongste van drie kinderen besloot ik me enkel nog te focussen op mijn eigen praktijk. Aangezien ik een team-player ben, ben ik ook gestart aan de zoektocht naar de juiste collega’s om mijn team te volledigen. Met enige trots kan ik je zeggen dat we op vandaag een bijzonder authentiek en professioneel team zijn. Het is enorm boeiend om met dit team elke dag aan de slag te gaan. Met zijn allen één visie te delen, zo goed mogelijk de patiënten /cliënten begeleiden. In 2021 ben ik ook afgestudeerd aan het Korzybski-instituut als oplossingsgericht systeemtherapeut. Naast het zien van cliënten, ben ik ook de bezieler, coördinator van de praktijk en oprichtster van Platform 72, een online platform voor mentale coaching.

Vragen of een afspraak maken?

Wens je een afspraak te maken met Lindsay? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan helpen we jou graag verder! Heb je vragen voor Lindsay dan kan je haar contacteren per mail via lindsay.vermeersch@praktijk72.be

Maak een afspraak

Specifieke interesses

Jong volwassenen / volwassenen met een hulpvraag, of die nu al dan niet al duidelijk is of niet. Als oplossingsgerichte therapeut is een diagnose van minder belang, dus het opsommen van problemen hier is enkel een indicatie: psychosomatische klachten, burn-out, hyperventilatie, angstproblemen, OCD, autisme, depressieve problemen enz … . Je kan bij mij ook terecht voor koppeltherapie. Ik begeleid ook het GOESTinG traject binnen Praktijk 72.

Opleiding en specialisaties
  • Afgestudeerd kinesitherapie in 1998, aan Artevelde te Gent
  • Relaxatietherapeut, 3 jarige opleiding IRSK .
  • Eindwerk “Relaxatietechieken bij Obsessieve Compulsieve Dwangstoornis “
  • Psychomotorische therapeut, 1 jarige opleiding IRSK
  • Reuma referentietherapeut , 1 jarige opleiding.
  • Manuele lymfedrainage Vodder, Vodderschool Antwerpen
  • Drainagetechnieken bij kinderen en volwassenen
  • Oplossingsgericht cognitief systeem psychotherapeut (Korzybski)
  • Verder heel veel voordrachten, studiedagen over diverse deelgebieden.