Andere methodes leiden tot andere inzichten.

Frin Platteeuw

Coach, Facilitator

Over Frin

Welkom! Mijn naam is Frin en elke donderdag gooi ik mijn LEGO uit in Praktijk 72 voor individuele gesprekken. Het doel? Via twee een-op-een sessies op een andere manier kijken naar jezelf en je vraagstuk(ken) om van daaruit te bouwen richting een persoonlijke verandering.

Met LEGO zeg je?

Klopt. Ruim twee jaar vraag ik aan mensen om aan de hand van LEGO te bouwen wat er in hen omgaat. Wat ze denken en wat ze voelen. Hoe ze de toekomst zien of het verleden. De vragen zijn telkens afhankelijk van de context, maar het basisidee blijft hetzelfde: aan de hand van LEGO wordt wat je denkt en voelt uit je hoofd gehaald en op tafel geplaatst. En dat is zinvol, want op die manier kunnen we er samen op een andere manier naar kijken, vanop een afstand. We kunnen de gedachten die voor ons op tafel staan – jouw gedachten – demonteren, verplaatsen, aanpassen of simpelweg samen bekijken. Het levert nieuwe inzichten op over jezelf en waar je mee bezig bent. Wat zie je, nu je in vogelvlucht naar jezelf en je gedachten kijkt?

Twee een-op-een sessies

Om tot dit beeld van jezelf te komen nemen we de tijd. In twee sessies van telkens 1u brengen we jouw wereld stapsgewijs in kaart. Tijdens de eerste sessie nemen we de tijd om de methode beter te leren kennen en stil te staan bij de verschillende domeinen in jouw leven: familie, onderwijs, professioneel, liefde, overtuigingen en persoonlijke ademruimte. In een tweede sessie gaan we dieper in op één van de vraagstukken die zich manifesteert, op zoek naar een zinvolle verandering richting de toekomst.

De kostprijs per sessie bedraagt zo’n 65 EUR.

Een afspraak maken

Interesse om op een andere manier naar jezelf te kijken? Geef een seintje via frin.platteeuw@praktijk72.be, dan bouwen we van daar verder.

 

 

Good to know

Als oprichter van het Perspectief Collectief werkt Frin samen met teams en organisaties om op een andere manier te kijken naar hun professionele vraagstukken. Naast zijn werk voor het Perspectief Collectief en Praktijk 72 is hij praktijklector aan het RITCS School of Arts, waar hij samen met jonge teams aan de hand van workshops focust op teamdynamieken en teamidentiteit.

 

Opleidingen
  • Gecertificeerd Facilitator LEGO Serious Play
  • Systeemcoach
  • Creative Thinking Imperial College London
  • Audiovisuele Kunsten RITCS
  • Communicatiemanagement